Glasbewassing

Heeft u glasbewassing nodig voor uw kantoor

Glazenwasser nodig? telescopische glasbewassing dagelijks schoonmaakonderhoud is belangrijk voor het welzijn van uw bewoners, goede hygiëne en schone leefomgeving leveren betere prestaties en een lager ziekteverzuim. Het schoonmaakonderhoud van DSP Schoonmaakbedrijven heeft alle nieuwe technieken in huis om uw bedrijfsobject optimaal schoon te maken tegen lage kosten. Wij werken met de nieuwste microvezel technieken voor bureau, toilet en vloer.

Personeel:

Zij zijn goed opgeleid volgens de richtlijnen van de stichting Scholing en Vorming Schoonmaakbedrijven en diensten (SVS).
Dat werpt zijn vruchten weer af voor u als opdrachtgever Daarom is het erg belangrijk om te investeren in mensen.

De voordelen van DSP Schoonmaak B.V.

  • Super gemotiveerd personeel
  • Schoonmaakmiddelen en benodigdheden inbegrepen
  • Personeel gecertificeerd door het SVS
  • 100% garantie op alle werkzaamheden
  • Vervanging bij ziekte
  • Kijk hier voor onze tarieven

Traditionele Glasbewassing

Traditioneel glasbewassing betekend dat DSP Schoonmaakbedrijven een vast aantal uren per week of maand komt schoonmaken. We bespreken van te voren precies wanneer en wat er schoongemaakt gaat worden.
Voordeel: U weet precies hoelang wij aanwezig zijn in uw bedrijf.
Nadeel: Er is een kans dat er schoongemaakt wordt terwijl dit niet noodzakelijk is.

Glasbewassing Kosten m2

Bij deze vorm bespreken we eerst hoe u wilt dat het eindresultaat eruit komt te zien, deze norm dient ook te voldoen door ons. Het is verder aan ons om het beste plan van aanpak te kiezen en deze te hanteren.
Voordelen: U betaald niet per uur, maar voor het eindresultaat.
Nadelen: Het proces voor het schoonmaken duurt langer dan bij de traditionele schoonmaak.
 

DSP Schoonmaak B.V. is een betrouwbare partner op het gebied van facilitaire dienstverlening VVE Schoonmaakbedrijf. Bij uw DSP schoonmaak B.V. vesting te ‘s-'s-Hertogenbosch bent u niet alleen aan het juiste adres voor het dagelijkse schoonmaak onderhoud van uw pand, maar ook voor aanvullende taken en specialistische reiniging bent u bij ons van harte welkom.

Dagelijks zijn er in de regio Brabant vele tientallen mensen aan het werk voor de afdeling schoonmaakonderhoud, allemaal professionals die tussen 6.00 en 24.00 uur topprestaties leveren om onze klanten optimaal tevreden te stellen.

Naast de dagelijkse en wekelijkse controles door de objectleiders word er bij ons ook op tablet of smartphone DKS toegepast ( Dagelijks controle systeem ) dit systeem stelt ons mede in staat ook uw pand in top conditie te houden.

Wat ons betreft de perfecte basis voor maatwerk en een duurzame samenwerking op facilitair topniveau.

Wij begroeten u graag in onze steeds groeiende en tevreden klanten.

Glasbewassing