Schoorsteenveger

Schoorsteenveger

Schoorsteenveger € 35 incl.

Schoorsteenveger. Het jaarlijks vegen van uw schoorsteenkanaal is van essentieel belang, zeker als u een openhaard of allesbrander heeft. Het voorkomt schoorsteenbrand, co2 vergiftiging en lekkage. Laat daarom uw schoorsteen jaarlijks vegen en inspecteren door DSP Schoorsteenveeg techniek.

Schoorsteenvegen jaarlijks € 35 incl Btw
Schoorsteenvegen met hoogwerker € 85 incl Btw
Vogelnest verwijderen € 55 per uur incl Btw
Schoorsteenvegen en korte camera inspectie € 70,- incl Btw

Maak gemakelijk en snel een afspraak in ons online order systeem en u word de zelfde dag nog terug gebeld.

Tip: laat een keer per jaar uw schoorsteenkanaal vegen en inspecteren dan staat u nooit voor verassingen

Wij vegen voor 90% de schoorsteen van onderen dat voorkomt schade aan dak.
Wij doen geen reparatie aan uw dak of schoorsteen alleen vegen.
De schoorsteenvegers van DSP kunnen zich altijd legitimeren.
De schoorsteenvegers van DSP dragen altijd zichtbare werkkleding met opdruk.
Bij DSP krijgt u altijd een werkbon met onze gegevens gedane werkzaamheden en Btw.

Schoorsteenvegen Regio: Den Bosch Waalwijk Vught Rosmalen Heusden Drunen Vlijmen Tilburg Eindhoven Breda Oss Best Oosterhout

Schoorsteenveger
Schoorsteenveger

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen garantie

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen. Hoe moeilijk het oplossen van een verstopping soms ook kan zijn, wij verhelpen uiteindelijk iedere verstopping. Vandaar dat wij altijd 100% resultaat kunnen garanderen. Mocht er binnen drie maanden in dezelfde leiding, door ons bedrijf ontstopt, opnieuw een verstopping plaatsvinden, dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd! In bepaalde gevallen is het bij terugkerende hardnekkige verstoppingen noodzakelijk om gebruik te maken van camera-inspectie. Als dit het geval is en wij uw riolering met een rioolcamera hebben geïnspecteerd, geven wij drie maanden garantie op de ontstopping.

Diensten die DSP voor u kan uitvoeren:

  • Riool Ontstoppen Vlijmen
  • Afvoer Ontstoppen
  • Wc Ontstoppen
  • Regenpijp Ontstoppen 
  • 24/7 direct spoedhulp 
  • Ervaren vakman
  • Particulier en zakelijk
  • Hoge klanttevredenheid 
  • Ontstoppingsbedrijf Vlijmen

Specialist

Ontstoppingsbedrijf Vlijmen. Het meest voorkomende probleem met de riolering is een verstopte, leiding, gootsteen of toilet. Gelukkig zijn deze problemen vaak snel op te lossen met de hulp van een specialist.  Waarom is het belangrijk om de verstopping snel te laten verhelpen door een monteur? Omdat hoe langer u wacht met het oplossen van de verstopping, hoe meer vuil zich bij de al bestaande verstopping ophoopt. En hoe langer u wacht, hoe meer schade dit uiteindelijk kan opleveren. Wij zien namelijk vaak dat wanneer een beginnende verstopping niet snel wordt opgelost, deze groter en vaster kan worden. Wij kunnen u helpen wanneer u last heeft van deze verstoppingen in het riool

Gecertificeerd

 Dsp Ontstoppingen Vlijmen is al 20 jaar actief in riool ontstoppen Vlijmen in de regio Brabant. Mede door onze goede garantie en VCA gecertificeerd personeel zorgen wij dat iedere ontstoppingsklus naar volle tevredenheid word uitgevoerd.
Riool

Schoorsteenveger