Ontstopping

ONTSTOPPINGSBEDRIJF

Ontstoppingsbedrijf Riool probleem Riool Ontstoppen Riolering Verstopt Verstopping Rioolservice Vaak blijven er verschillende stoffen achter in het riolering stelsel, als deze stoffen zichzelf ophopen, is er kans dat het riool verstopt raakt. Dit brengt vervelende gevolgen mee, zoals lekkage, stankoverlast en vervuiling. DSP staat 7 dagen per week, 24 uur per dag klaar voor u op het gebied van riolering ontstoppen afvoer ontstoppen.

Wc Verstopping

Een toilet verstopping komt vaak voor bij de wat oudere riolering stelsels, ook het gebruik van te veel of verkeerd toiletpapier kan een verstopt toilet als gevolg hebben.

Keukenafvoer Verstopt

Met de verenmachines van DSP Ontstoppingsbedrijf is een verstopping van uw keukenafvoer snel verholpen, wij hebben meerdere maten veren vanaf 6 mm t/m 30 mm die in verschillende machines hun werk kunnen doen.

DSP is al 20 jaar actief ontstoppingsbedrijf in de regio Brabant. Mede door onze goede garantie en VCA gecertificeerd personeel zorgen wij dat iedere ontstoppingsklus naar volle tevredenheid word opgelost.

Bel direct 073-5114425

Ontstoppingsdiensten in regio Den Bosch  Rosmalen Vlijmen Heusden Drunen Waalwijk Tilburg Breda Oosterhout Eindhoven

Wij zijn een allround riolering ontstoppingsbedrijf en schoonmaakbedrijf met een team van specialisten die dagelijks diverse werkzaamheden verrichten door heel Brabant met als oogpunt kwaliteit en prijstechnisch een hoogstaande dienst af te leveren DSP Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf garantie

Hoe moeilijk het oplossen van een verstopping soms ook kan zijn, wij verhelpen uiteindelijk iedere verstopping. Vandaar dat wij altijd 100% resultaat kunnen garanderen. Mocht er binnen drie maanden in dezelfde leiding, door ons bedrijf ontstopt, opnieuw een verstopping plaatsvinden, dan betaalt u alleen de extra benodigde tijd! In bepaalde gevallen is het bij terugkerende hardnekkige verstoppingen noodzakelijk om gebruik te maken van camera-inspectie. Als dit het geval is en wij uw riolering met een rioolcamera hebben geïnspecteerd, geven wij drie maanden garantie op de ontstopping.

Wij hebben niet alleen een 24 uur service maar ook een nieuw online order systeem waardoor u direct werkzaamheden kunt plaatsen op vrijblijvende basis.Het is natuurlijk ook mogelijk een offerte op maat aan te vragen. DSP Ontstoppingsbedrijf is werkzaam in de regio Den Bosch Rosmalen Heusden Vlijmen Drunen Waalwijk Tilburg Breda Oosterhout

Ontstoppingsbedrijf brabant

Ontstoppingsbedrijf verstopping afvoer. Er zijn verschillende manieren om  een verstopte riool afvoer te verhelpen.Veel mensen gebruiken een ontstopper. Dit is een houten stok met een rood stuk plastic eraan. Als deze niet in huis aanwezig is, zijn er nog andere eenvoudige manieren om de afvoer te ontstoppen. In de winkel is vaak vloeibare ontstopper te koop. Sommige mensen zweren bij deze middelen, maar in de praktijk valt het vaak tegen hoe effectief deze zijn. Daarnaast kunnen deze middelen erg prijzig zijn. Naast deze mogelijkheden zijn er nog huishoudelijke middelen waarmee de verstopping eenvoudig geklaard kan worden. Meestal worden

Ontstoppingsbedrijf Verstopping in Afvoer Douche of Wc Bel DSP 06-34838081